Sörös George si faptele sale criminale

soros

Faptul ca Sörös George alias Schwartz este implicat in escaladarea unor lupte de strada in America, pentru a se contesta alegerea Presedintelui Donald Trump, ceea ce face obiectul unui dosar instrumentat de FBI, este cunoscut, insa mai putin cunoscute sunt actiunile speculative financiare ale GRUpului sau de interese.

Pentru a intelege contextual, va trebui sa facem o scurta incursiune in istorie. Toate canalele de stiri au anuntat ca astazi 15 Noiembrie 2016 satelitul natural al Pamantului, Luna este la distanta cea mai mica din toata istoria masuratorilor astronomice. Un lucru banal pentru unii dar ingrijorator pentru altii. O parte din ecuatiile matematicianului Iesean Dimitrie Manjeron a Sibianului Hermann Oberth, dar si a altor somitati in fizica, astronomie si matematici superioare, s-au referit la claculul matematic al incetinirii miscarii de rotatie a Lunii, din cauze naturale sau artificiale, cu consecinta apropierii acesteia de Pamant din ce in ce mai mult iar in final cionirea celor doua corpuri ceresti cu finalitatea distrugerii regnului biologic pentru totdeuna.

manjeron

Profesor Dimitrie Manjeron din Iasi

hermann-oberth

Prof. Hermann Oberth autorul unor calcule ale traiectoriei navelor americane Apolo

apolo

Misiunea Apolo 11 spre Luna  (50 de astfel de lansari pot produce distrugerea stratului de                                                                 ozon al Terreai)

man-of-moon

Sörös George se crede stapanul Lumii si al Lunii

Cand s-a lansat programul NASA de exploatare a lunii, unii specialisti, printre care si Grigore Moisil au atras atentia ca daca apropierea de Luna nu se face conform principiului legilor atractiei universale, de a nu se modifica traiectoria acesteia si viteja de rotatie in plus sau in minus, generatiile viitoare nu ne vor ierta. Ambita directorilor de program a fost mai mare decat de a se tine cont de sfaturile unor specialisti deoarece abordarea unei alte traiectorii de zbor a rachetelor, ar fi insemnat costuri foarte mari, durate de timp de zbor de cateva luni, lucruri ce ar fi facut practic imposibila aselenizarea. Ori abordarea empirica a traseului de zbor, adica pe o elipsa directa Pamant-Luna, a generat o rupere a echilibrului se miliarde de ani a dinamicii miscarii celor doua corpuri ceresti, in sensul ca prin devierea traiectoriei Lunii, acesta se apropie acum de Pamant cu cativa sute de metri pe an, iar acest fenomen se amplifica logaritmic. De aceea Luna se vede cu ochiul liber din ce in ce mai mare, deoarece ea continua sa cada spre planeta noastra cu o viteza ametitoare, de peste 2.500 km/h. In loc sa gandeasca la o solutia de a se repara aceasta anomalie catastrofala pentru istoria umanitatii, Sörös George s-a gandit sa scoata profit din acest fenomen. A infiintat un ONG care are in spate un fond de investitii, unde a inceput sa negocieze vanzarea de pamant pe luna, a unor bilete de calatorie dus intors, si a unor bogatii minerale din subsolul selenar sub legenta ca cine investeste un dolar in acesta afacere, poate castiga in cativa ani o suta sau chiar o mie.

big-moon

De la prima aselenizare si pana in prezent Luna s-a apropiat de Terra din ce in ce mai mult. Complementar, masa celor doua corpuri ceresti a crescut prin caderea prafului cosmic si a meteoritilor, iar prin modificarea masei, scade forta centrifuga si cele doua corpuri se atrag din ce in ce mai mult, riscand sa iasa de pe traiectorie.

A pacalit asfel un grup de banci din China, Anglia, Germania, sa-i acopere o garantie, si a emis actiuni prin intermediari de 166 miliarce dolari, care sunt tranzactionate pe bursa. De fapt el vande pielea ursului din padure pe de o parte, iar pe de alta parte, daca se va declansa actiunea „Go to Moon” si cateva mii de neve cosmice vor circula pe acest traseu, fenomenul de prabusire al satelitului natural al Pamnatului de va accelera cu consecite producerii la scara globala mai intai a unor cutremure catastrofale, eruptii unor vulcani, eruptii supervulcanice, iar in final ridicarea temperaturii pe Terra cu cateva sute de grade facand practic viata imposibila. Este irelevant faptul ca aproximativ 25.000 de persoane (alease) se vor retrege in refugii intraterane deja construite, deoarece viata in aceste mini-orase subterane va fi practic imposibila, din cauza faliilor imense ce vor fragmenta scoarta terestra, inainte de marea coliziune, care va fi probabil peste cateva zeci de mii de ani. Ori se stie, ca in urma speculatiilor lui Sörös George exista acum zeci de milioane de victime, mai multe tribunale din China iau in consideratie aducerea acestuia in fata justitiei cu consecinta previzibila de a ajunge o tinta pe un stadion deoarece a produs falimentul a zeci de mii de afaceri. Sörös George a contribui decisiv la fenomenele sociale dupa 1989, a tratat statele din Estul Europei si statele fostei URSS ca pe piesele sale de popice si a pus si a retras oameni politici la butoate dupa propriul sau interes.

apocalisis

Un posibil deastru planetar ca urmare a unui razboi nuclear limitat

Acum doreste sa profite in urma unui mare razboi mondial, pentru el nu mai conteaza ca oricum sfarsitul sau este aproape, cu toate tranfuziile de sange de la nou nascuti, ce provine din statele cele mai sarace, unde bietii copii se vand si cu 50 de dolari bucata. El vrea ca odata cu moartea sa sa lase in urma o paneta distrusa, plina de deserturi nucleare, cu miliarde de morti si raniti, el vrea sa distruga civilizatia moderna, doar din ambitia ca sa ramana in istorie. Ori daca exista persoane responsabile din institutii de protectie colectiva si judiciare, ar trebui sa-l interneze intr-un azil si sa-l lase sa se joace pe computer Razboiul Stelelor, si faptele sale, de la prima la ultima sa fie documentate si judecate de instantele competente din fiecare stat sau comunitate unde s-au produs prejudicii.

bani

Profituri imense pe seama a miliarde de victime ale speciei umane

apocalisis-2

Sfarsitul vetii pe Terra ca urmare a unui cataclism natural sau artificial se grabeste si din vina unor oligarhi ca Sörös George

Oricum indiferent de modalitatea de finalizare a acestui caz patologic profun antiuman si antiglobal, va ramane in istorie ca persoana care a facut cel mai mult rau lumii in care a trait, iar prin urmarile produse in plan social, va fi considerat cel mai mare criminal din istorie, cu sutele de milioane de oameni lipsiti de dreptul de a munci si de a trai civilizat, doar pentru ca el Sörös George sa-si alimeteze ura viscerala fata de umanitate, doar de dragul unui profit. Asa zisa opera caritabila a sa a condus la formarea unor clone ale sale, care doresc raul umanitatii. Pana cand acest individ cu grad extrem de pericol public va fi lasat sa faca ce vrea, cum vrea si cat vrea?

 

injustice    laura-konesi

kisfreah_400x400

1461608993627

Ne dorim un viitor mai sigur pentru descendentii nostri, fara razboaie si crize umanitare.

interwiw

In raporturile de Drept Umanitar International Legea trebuie sa primeze in fata

oligarhiei  financiare mondiale distructive, nesanctioate inca.

N U L L U M   C R I M E N  S I N E   L E G E !

http://wp.me/p6n715-e

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Sörös George si faptele sale criminale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s