Patimile diplomatiei romane

DUPA ANDREI STEFAN SI NASTASE ADRIAN ACUM SEVERIN ADRIAN ESTE CONDAMNAT PENAL cu sau fara vinovatie, si fara existenta vreunui prejudiciu material.

  Ieri 16 Noiembrie 2016, Sectia Penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei l-a condamnat pe fostul ministru de externe Severin Adrian la 4 ani puscarie pentru fapte de coruptie.Pentru a se pronunta in acest mod, instanta l-a incriminat pe Severin cu infractiuni prevazute de legea penala romana, sustinute de mai multe probe. In acest caz nu a existat un accord de recunoastere, si nici nu au fost luate in calcul apararile facute de avocatii sai. Practic Severin a devenit un fel de Giordano Bruno modern, fiind „ars” fara vinovatie si fara a exista vreu prejudiciu.O simpla afacere de spionaj estica, a fost transata in favoarea adversarilor cu concursul justitiei din Romania si a Directiei Nationale Anticoruptie. Daca si magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie raspund la butoane contrare intereselor nationale inseamna ca Guvernul Romaniei are o mare problema. El nu mai guverneaza, ci simuleaza o guvernare in interesul celor care l-a investit la butoane in urma Catastrofei de la Colectiv, o alta afacere de spionaj neducumentata de cei in drept. Qui prodest?

stefan-andrei-adrian-natase

  Conjunctural sau nu Stefan Andrei si Adrian Nastase au trecut pe la beciul domnesc in calitatea de diplomati de cel mai mare rang, care s-au opus unor curente potrivnice statului nostru. Trspectarea Constitutiei Romaniei este facultativa sau obligatorie?

   Practic atat procurorii cat si judecatorii au avut in vedere faptul ca in 1990 Severin Adrian a cazut in plasa unor ziaristi, care l-a intrebat pe strada ce parere are despre faptul ca in  apa de la robinet exista  prea mult hidrogen [sulfurat]>taiat la montaj …. Severin Adrian contrairat a spus ca va face lobby in CPUN sa se emita un act normativ prin care vinovatii acestui fapt sa raspunda.El considera atunci ca apa cu hidrohen sulfurat in cantitate mare, poate dauna sanatatii umane si animale. Si ce a iesit ulterior dupa montaj? A ramas doar hidrogenul si sulfuratul a fost sters. 

severin-suparat

Luat in vizor de spionajul extern chiar din 1990, deoarece a fost un cetatean patriot si incoruptibil, motiv pentru care nu putea fi recrutat, Adrian Severin a cazut in plasa unor ziaristi care de fapt faceau servicii unor agenturi ostile statului nostru. In presa, la radio si tv au aparut nenumarate comentarii rautacioasa la adresa sa, pentru ca sa i se compromita imaginea sa in ochii opiniei publice.

   Apoi in 1997, fiind in functia de Ministru de Externe, Severin a dat un interviu, la solicitarea lui Octavian Stireanu, si a dat publicitatii, in presa o lista a spionilor rusi care activau pe teritoriul Romaniei, fara ca nici un organ judiciar sau de contraspionaj sau vreun magistrat  sa faca vreo investigatie, lista considerandu-se o facatura, fara sa se mai verifice macar daca acele persoane incriminate de fapte grave prevazute de Codul Penal (tradarea si spionajul) sunt nume reale sau imaginare.Lista cuprindea cate 2-3 persoane din conducerea aparatului central de stat, guvern, parlament, presa, agenti de influienta, etc. 

    De asemeni magistratii au mai retinut ca demersurile diplomatului Severin Adrian de a promova in Parlamentul European un act normativ de aderare a Ucrainei si Republicii Moldova la Uniunea Europeana si la NATO, au fost de natura sa genereze indicii temeinice cu privire la faptele sale de amestec in treburile interne ale Rusiei si pentru acest motiv ar fi trebui pedepsit, deoarece descendentii magistratilor sin epoca stalinista, era acum pusa la butoanele justitiei dambovitene. Chiar si admiterea in magistratura se face si acum pe baza afnitatilor pentru Putin si Rusia, nu dupa competenta si profesionalism. Magistratura o fost virusata inca din 1946 de spioni sau tradatori, filorusi, iar cei care nu au raspuns la butoane au iesit din sistem pe cale asa zis „naturala” .

nastase-guns

Cum sa nu se supere vecinii daca Nastase Adrian a vrut sa fabricam o arma cu luneta pentru vanatoare si actiuni militare. Romania nu trebuie sa fabrice arme, doar sa cumpere de la altii, fie din est sau din vest…De aceea si distructia industriei de aparare de catre spionul tradator Stanculescu Victor Atanasie, personaj cheie in lovitura de stat din 22 decembrie 1989.

     Un alt aspect esential care a stat la baza adoptarii hotararii de a fi trimis Severin Adrian la puscarie pentru 4 ani, a fost faptul ca acesta a cazut in plasa unei ziariste din Irlanda, aflata in solda unor ONG-uri finanantate de subordonatii Ministrului de Externe Serghei Lavrov, care profitand de neatentia pazei din Parlamentul European a patruns in biroul diplomatului roman cu aparatura de interceptare a comunicatiilor, de filmare si fotografiere miniaturizata si de transmitere la distanta a informatiilor obtinute prin unde radio criptate. Mai mult agenta rusa avand o costumatie sumara si mergand cu miscari lascive, la o cafea, servita de Severin, i-a propus o colaborare ca sa intermedieze un contract de consultanta pentru o orgaizatie ecologista care sustine interzicerea taierii padurilor virgine din Europa si crestera asistentei sociale in favoarea persoanelor cu dizabilitati, someri, sau tineri care nu au fost incadrati in campul muncii niciodata. Aceasta a prezentat si inscrisuri si documente justficative false.Acoperirea perfecta a fost aceea de jurnalist a unui cotidian britanic de mate tiraj. 

interceptor

Statie de ascultare HiFi amplasata in apropierea Parlamentului European prin care sunt periate toate convorbirile din Parlament si de la locintele parlamentarilor in scop de santaj si intimidare. 

    Specialistii afirma ca spionajul rusesc si chinezesc din Uniunea Europeana opereaza cu peste 100.000 de agenti, in cele mai sensibile domenii (astronomie, stiinta, militar, religios, servicii secrete, justitie, medicina, cultura, media, industrie, comert, servicii, linii aeriene, etc.)Acceptarea milioanelor de imigranti este o dovada in acest sens, este o mare operatiune de intoxicare. Ori acordul pentru formarea catorva zeci de mii de celule DAESH teroriste pe continentul European poate fi precursorul unui nou razboi mondial necontrolabil. 

spay

Uniunea Europeana este raiul spionilor din toata lumea, motivat de faptul ca nu exista nici o institutie care sa-i combata. 

    Acum firesc se pune intrebarea, daca Severin Adrian este al treilea Ministru de  Externe condamnat dupa 1990 dupa Andrei Stefan si Nastase Adrian, ce credibilitate mai poate avea Romania in raportuile de drept international dintre state, fata de ofensiva iredentista si pro-imperiala rusa de rupere a unitatii si integritatii teriotriale a Romaniei.

     Faptul ca DNA doreste sa faca lumina in cazuri de coruptie si pe baza a doua denunturi si orice om poate fi trimis in puscarie este cumoscut, dar sa nu exista nimeni in tara acesta care sa cunoasca faptul ca Presedintele Donald Trump a iesit castigator in alegeri prin cumpararea influentei electorilor si un puternic lobby sustinut de miliarde de dolari fonduri la vedere sau contributii secrete, este mai greu de crezut.Severin nu a incasat nici un cent din activitatea de lobby, ceea ce inseamna ca fapta nu s-a consumat, chiar daca s-a retinut tentativa. In conditiile salariilor de mizerie din diplomatia noastra, comparativ cu salariile magistratilor, cine poate spune daca a gresit sau nu a gresit un functionar, care in subsidiar are si o mica firma de consultanta, pentru asi mai rotunji veniturile, nefiind in incopatibilitate. 

soros

Maestrul combinatiilor financiare care au pus in pericol pacea li prosperitatea lumii Gheorghy Schwartz alias Soros Georghe , The most wanted criminal of the World.

    Pe de alta parte in Romania se contruiesc mai multe puscarii decat fabrici, iar inainte de 1990, multe puscarii au fost desfiintate asa cum a fost si cazul Penitenciarul Rahova, care a fost demolat din ordinul personal a lui Nicolae Ceausescu (dictatorul prea impuscat) care vazand din elicopter amplasamentul a spus Primarului Capitalei de atunci lui Constantin Olteanu : Tovarase, mai bine construiti acolo o fabrica si creati locuri de munca, iar delictele minore sa fie pedepsite cu suspendare sau la locul de munca, vor castiga si condamnatii ca vor ramana in familii dar si statul, ca va primi jumatate din venitul lor.Doar asa se vor respecta drepturile omului la noi, nu prin puscarii si oameni pusi la zid si impuscati, mai ales daca nu sunt criminali in serie precum Ramaru. Intre dreptul la munca si privarea de libertate, consider ca este mai important primul, mai ales ca puscariile sunt sustinute cu bani de la buget. 

injustice

Cui profita imixtiunea agentiilor de spionaj in justitia din Romania, magistratii suspecti platiti din bani publici, de ce nu slujesc intereselor natiunii noastre vi a altora.

   Departe de noi gandul sa aparam criminalitatea sau  criminalii, teroristii sau functionarii de stat corupti, insa tocmai constituirea organizatiei STOP-CRIME.RO cu o experienta de peste 25 de ani, dovedeste acest fapt. Dar acolo unde se exagereaza sau se comit abuzuri se poate vedea cu ochiul liber. Cazul Severin contra UE este un exemplu. Intr-un stat european unde in cateva zile din decembrie 1989 au murit impuscati sau au ramas mutilati pe viata peste 5.000 (cinci mii) de cetateni romani si au fost desfiintate ulterior peste 4,5 milioane de locuri de munca, fara ca nici o institutie publica cu rol judiciar sau vreo instanta sa condamne pe cineva pentru spionaj-tradare sau crime extinse impotriva umanitatii, cand 30% din terenul arabil al tarii este preluat fara o justa cauza de entitati straine ostile, atunci cand 30% din padurile virgine ale statului sunt taiate si bustenii sunt experotati, cand peste 50% din populatia Romaniei traieste sub pragul minim de supravietuire, sa condamni un om din diplomatia romana, ca nu a facut o perchezitie corporala, pentru a decoperi microfoane lenticulare la o spioana trimisa de agenturi straine, este o exagerare si o mare nedreptate.Cum a este posibil mca in Parlamentul European sa se plimbe la discretie spioni, teroristi, criminali, excroci internationali, fara ca sistemul de pasa si securitate sa adopta masuri legale. 

laura-konesi

In materie de anticoruptie uneori ne lipseste masura, si recuperarea prejudiciilor este o utopie.

kisfreah_400x400

 

    Europa este acum in pragul descompunerii. Faptul ca Marea Britanie a luat distanta de Europa, Moldova si Ucraina nici nu mai vor sa auda de Uniunea Europeana, Ungaria, Bulgaria, Polonia si Grecia, se declara impotriva ampasarii de armament nuclear pe teriotoriul european si Germania si Franta cer retragerea trupelor si bazelor americane, cu tot cu ogivele lor nucleare de pe continentul European, cand Rusia si China si-au impartit deja zonele de influenta in Europa si Mediterana, este ingrijorator sa se accelereze procesul de pauperizare a diplomatilor romani, a militarilor de cariera, sa se falimenteze companii romanesti, iar asa zisii investitori strini sa primeasca subventii si facilitati investitionale. Organizatia STOP-CRIME.RO trage un semnal de alarma, ca fortele loiale natiunii sa preia initiativa si sa stopeze declinul existential al statului nostru, pentru ca in preajma comamorarii a 100 de ani de la Unirea de la Alba Iulia, tara nostra sa devina o natiune demna si respectata pe arena politicii europene si mondiale.

prosit

Condamnarea unor diplomati romani de rang inalt si inainte de 1989 dar mai ales dupa 1990 este de natura sa creeze bucurie si sarbatoare in unele cancelarii din lumea, mai mult sau mai putin ostile fata de Romania.

   Surse:   https://youtu.be/KMMemMgZDzg

                 https://youtu.be/A9YqVNLd6lo

                 https://youtu.be/WI_LhzevDkI

https://ligapeacehumanity.wordpress.com/2016/11/17/patimile-diplomatiei-romane/

https://ligapeacehumanity.wordpress.com/

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Patimile diplomatiei romane&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s