ROMANIAN MILITARY DEFENDER ETERNUM

Anunțuri

11 gânduri despre &8222;ROMANIAN MILITARY DEFENDER ETERNUM&8221;

 1. Se spune ca , ” o imagine face cat o mie d e cuvinte ” iar filmuletzul prezinta mai multe imagini . Intrebare stimate domn : credeti , inca credeti ca acele imagini prezentate in film vor destepta romanii din ” somnul cel d e moarte ” si nu ma refer doar la romanii d e rand ci la elitele adevarate { presupunand ca mai avem astfel de …elite } ce sunt d e fapt reprezentative pentru acest popor si-n special ARMATA ROMANA CE REPREZINTA CU ADEVARAT O ELITA ?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Colajul imagistic face un salt in timp:din anul Dominus 106 cand Zilitos un fost sclav eliberat de Regele Decebal din robie, pentru talentul sau de traducator (vorbea cursin 12 limbi scris si citit, ce le invatase pe unde mersese ca slav si scrib) a vandut la roman contra unor pungi cu denari din argimt doua informatii: 1.Care este drumul de la Podul lui Apolodor de la Droneta, pana la Capitala Sarmisegetuza, lucru ce a facut posibila distrugerea acesteia si victoria romana din priamvara anului 106. 2. Unde se afla cea mai mare parte a Teazaurului Dacic, ca o fost transporta la Roma, care actualizat acum ar face peste 500 miliarde euro; 3. Unde era ascunzatoarea (pestera) unde regele dac Decebal inpreuna cu cativa generali, preoti si supusi, se ascundea, dupa infrangerea de la Sarmisegetuza, si care se ocupa de adunarea unei armate de un milion de luptatori cu care sa ocupe Roma prin contraopfensiva, ce era programata in primavara anului 108. (Pestera este accesibila si astazi, cu toate ca de acolo au fost sustrase niste placi de aur, pe care erau scrise cronici vechi presocratice, ce au fost topite din ordinul lui Carol Acel loc poarta un blestem de moarte si cine vine cu ganduri rele, poate muri in conditii tragice chiar acolo) Zilitos se vede in filmul Dacii (interpretat de Gheorghe Dinica) a fost linsat de femeile vaduve ale comandantilor militari daci.A fost lapidat si dat ca hrana la lupi, aceasta era pedeapsa tradatorilor de atunci (acum sunt pusi in functii, primesc domenii palate, mosii, decoratii, onoruri militare, etc.) De la tradarea lui Zilitos din 18 Iunie 106 si pana la tradarea lui Ioan Mihai Pacepa, in 1978 Victor Atanasie Stanculescu, Silviu Brucan, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Nicolae Militaru, Stefan Kostial (si multi altii) dar mai ales Constantin Mugurel Isarescu, din periaoda 1980-2000 este un arc peste timp de 1986 de ani.Urmare a acelor tradari, se vede cu ochiul liber unde sutem acum, adica oaia neagra a Europei, ultimul stat ca nivel economic, cu 5% din armata avuta anterior loviturii de stat, cu agricultura si industria la pamant, cu tezaurul BNR aproape gol, cu 3,5 milioane de pribegi ce umbla prin lume, cu 6,8 milioane de oameni in diaspora, ce vorbesc alte limbi, si 126 miliarde euro datorii catre banci pe tremen scurt si mediu etc. Acum suntem datori vanduti si ocupati informativ, militar si economic, iar politic nu mai spun. Insa bilantul contabil al comorilor trebuei pastrat cu sfintenie. Nu se stie niciodata, poate va veni candva, peste sute sau mii de ani Soarele si pe Strada nostra.

   Apreciază

 2. Ion Mihai pacepa a fost un tradator si pentru unul ca asta glontul ar fi fost mult prea putin ca pedeapsa ! Sa nu uitam ca soldatii ce dezertau…erau executati instantaneu iar a sta…era GENERAL AL ARMATEI ROMANE ! Nicolae Militaru { i-am fost subordonat in ’73-74 } ,…. cine putea crede asa ceva ??? Cum oare s-o fi increzut Generalui Guse in acei tradatori d e patrie …chiar nu-mi pot d a seama caci ,in perioada respectiva era Seful Marelui Stat Major si…daca nici el n-avea informatii….. Fireste ca STIU insa…nici azi nu-mi vine sa cred . Stiau si mama saraca si matusa mea { sora ei } de ce radeau de mine cand , in ziua aceea de 20 Mai…i-am spus ca l-am votat pe Ion Iliescu Presedinte si FSN-ul absolut majoritar in noul Parlament . Cum dracu d e ne-au chiorat , cum de ne-au prostit…nu pot s a inteleg desii … STIU PRECIS !!!

  Apreciază

  1. Iliescu a venit la putere pe „valul” unor acorduri bilaterale dintre mai marii lumii. Problema nu este ca a venit la putere, ca in duminica orblui pana si secretarii de PCR si adjunctii lor votau cu iliescu, babele il laudau…saracul cat a suferit el maica la Editura Tehnica, trimis sa publice carti cand el juca popa prostu la Funze si barbut noaptea in toaleta cu boracii de teapa lui, pe ruble si tigari…La primele alegeri a avut un scor mare, cinstit, ca si eu ma facut parte din comisia de numarare, scrutinul a fost corect. Da cand a ajuns la butoane el si bisnitarii si hotii de portofele au jefut pe romani si au oferit la straini pe comision mishto, aproape totul din averea statului. Bine ca ne-au lasat macar ochii sa plangem, parafrazand pe cineva care ura foarte mult ortodoxismul nostru.

   Apreciază

  1. Si Iliescu Ionel alias Ilici mai tine mine sau a uitat cum a uitat ca a ucis 1400 de tineri la Revolutie din ordinul lui in principal si a celorlalti complotisti.Ori daca in vaiat ai facut greseli, chiar daca te declari ateu, vii si te spovedesti, nu te faci ca nu stii nimic si razi asa cu enfaza si cinism de familiile victimelor spunand ca era necesar sa moara oameni la Revolutie, pentru ca noua putere (complotistii distrugerii Romaniei) sa vina la botoane si sa rada tot, lasand zeci de milioane de oameni fara sursa existentiala si interzicerea dreptului la munca, prin falimente mestesugite, pentru a veni niste escroci imobiliari sa construiasca blocuri din rigips si polietilena expandata, pe amplasamentele unde au fost unitati economice de prestigiu. Cinismul lui Iliescu Ionel Ilici si a sleaftei de borfasi care au nenorocit soarta a zeci de milioane de oameni, este asa de mare ca prin diferite clone, incearca sa se agate ca niste inecati de putera locala si centralala, pentru a nu raspunde in fata legii si a justitiei divine. Oricum crimele impotriva umanitatii sunt imprescriptibile, si oamenii nu mai cred in minciuni. Adevarul este ca si mentoru sau MS (Marele Satanist) Gorbachew, a tranformat estul europei si statul sau intr-o groapa de guneoi a unor mutinationale care de facto si de jure erau sa recunoasca in pragul falimenului. Si nu ar fi fost suficient daca Mister Spy Gorbachew ar fi eliminat fisic prin foame si frig, lipsa de medicamente si educatie aproape 66 milioane de fiinte umane, dar prin deschiderea si dezghetul sau a creeat dezechilibre militare strategice ce aproapie foarte mult lumea de un fratricid la scara planetara, doar pentru ca niste familii superpontente care s-au imbogatit in urma primelor doua razboaie mondiale din Europa sa-si cresca profiturile.Iliescu si prietenii sai este un asasin in masa si trebuie pedepsit pe masura faptelor sale. Chiar si o zi intariziere in judecarea sa si a criminalilor asociatiei sale umple rauri de lacrimi si suferinte ale oamenilor distrusi de politica sa care a bulibasit efectiv statul roman. Daca pana si ungurii au ajuns sa-l condamne pe Iliescu ca le-a distrus intreprinderile unde lucrau ce mai vreti.Impus cu forta de imperialisti gasca lui trebuie eliminata cu forta.Nimeni nu poate ucide fara a raspunde si a rade cu cinism de bietele victime spunand ca situatia este complicata…Marian asteptam amanunte picante, multumesc.

   Apreciază

 3. Nu exista ” amanunte picante ” insa…daca matusa mea a venit de-acolo si-a fost promovata instantaneu ca propagandist d e partid , Ion Iliescu in schimb a fost promovat ” doar ” secretar general al UTM-istilor adica conform statutului PMR …viitorul secretar general al PMR daca se supara intre timp Nikita Sergheevici Hrusciov { el sau cel ce i-a urmat la conducerea PCUS Leonid Brejnev } pe Dej . Spuneti dumneavoastra ca ” Ion Iliescu a venit la putere pe valul unor acorduri bilaterale ale mai marilor lumii ” insa , ati uitat s a pomeniti si rolul absolut incalculabil al ” presei ” controlate si finantate d e catre CIA si Congeresul American , si totul doar pe baza faptului ca , romanii ascultau ca la liturghie ceea ce s puneau aia . Din cauza lui Ceausescu cumva ? Nu , ala era mult prea prost { asa si-a inchipuit Ion Gheorghe Maurer in ’65 } si mult prea plin d e sine avand in vedere faptul ca dintr-un semianalfabet ajunsese GENERAL al ARMATEI ROMANE , ci mai degraba din cauza excesivei ” prudente ” a organelor Securitatii Statului ce doreau sa ascunda ceea ce era absolut vizibil si fara a fi necesar vreun binoclu : dezastrul spre care s e indrepta regimul lui Ceausescu cu dictatura sa personala cu tot . Iar acei lucratori ai Securitatii Statului au ajuns azi printre cei mai bogati romani si…nu neaaparat dintr-aia inscrisi in ” Forbes ” ci…dintr-aia cu averile pus e bine la a dapost in paradisurile fiscale . Nu neg , inclusiv eu stateam cu urechea lipita de difuzorul radioului si…mai aveau putin si-l faceau erou national pe acest linge blide ! Nu stiu daca vreodata acest ticalos va da socoteala …macar in fatza Justitiei Divine { sincer s a fiu eu sunt un fel de ateu } insa , sper din toata inima ca , daca va fi …. sa aiva parte de ceea ce ne este prezentat ca fiind cea mai ingrozitoare pedeapsa posibila : chinurile Iadului despre care vorbea atat d e frumos Dante Aligheri . Respect in continuare si va doresc sa-aveti un week-end cat mai linistit posibil .

  Apreciat de 1 persoană

  1. Excelenta, Aparatorii Neamului sunt pe acest pamant de cand lumea si pamantul, indiferent de etnia navalitorilor. Decebal, de ziua sa de nastere la anul 96 (dupa noul calendar) adica la 6900 dupa calendarul dacic, a fost primit in Cetatea Sarmisegetusei de 10.000 de osteni care aveau pe cap coifuri de aur, si zale din aur, scuturi de aur si sabii cu manare din aur turnat. Dacia a fost cel mai bogat stat antic, si avea o ramata de aproape un milion de luptatori pedestri si cu cai si harnasament de lupta. Romanii au invins la Tapae si Sarmisegetuza, pentru ca nu toti generalii deci au venit sa lupte, si au lasta doar 25.000 de ostasi sa apere Regatul. Ce reprezinta Iliescu Ionel Ilici, Nichita Gheorghe, Chirica Mihai, Viorel Hrebenciuc, Ion Solcanu, Dan Iosif, Gelul Voikhan Voculescu, Silviu Brucan, Nicolae Militaru, Petre Roman, etc., pentru istoria noastra. Nimic. De geaba injurati securitatea lui Ceausescu si pe cea americana sau ma rog, pe cea ruseasca care amisina pe langa Universitatea Imeni Frundze, pe langa studentii straini sa semneze angajamente de spioni? Nu ei sunt de vina, ci noi, care mergem sa-i votam chiar pe criminalii nostri. Ati vazut ca in Republica Moldova 70% din persoanele care s-au prezentat la urne, au votat cu Maya Sandu, si doar 30% au votat cu Igor Dodon. A iesit castigator Dodon Igor un minoritar rus, a carui etnie este abia 8% din populatia Moldovei. Ca si cum la americani ar fi iesit castigator un chinez sau un rus in locul lui Donald Trump. Si atunci nu conteaza alegerile ci softul care inverseaza rezultatele. Toate cele bune. De 1 Decembrie, sa venit la Arcul de Triumf cu un stegulet sa salutati masinile de lupta straine care defileaza pe sub arc, si militarii imbracati in uniforme patate. Sa ne bucuram ca traim intr-u tara dependenta de stapanii lumii, fara industrie, agricultura si comert, si cu o armata cu putin mai mare ca efectiv decat statul Vatican..

   Apreciază

 4. Igor Dodon …nici macar nu este minoritar rus pur , ci are origini hohole ca si Lenin . Situatia din Republica Moldova o cunosc si , va pot spune ca se cam imparte in : moldoveni rusificati deja , ucrainiei , rusi si …tatari . De fapt acolo…chiar a castigat Dodon caci moldovenii { aia de peste Prut fireste } chiar daca-s puturosi si mari betivani nu-s in nici un caz prosti si au inteles din prima ce-nsemna pentru ei alegerea Mayei Sandu : MUNCA ASIDUA , LIPSURI SI SARACIE MAI MARE DECAT ASTA DE ACUM caci , chiar daca ar fi fost acceptata in UE …a doua zi dupa alegrea Mayei Sandu , tot ar mai fi trecut minim cinci ani pana ce moldovenii aia ar fi simtit in buzunare sau ar fi vazut cu ochii lor ” binefacerile ” economiei de piata din UE iar ei , ei sunt mult prea saraci { mai saraci decat moldovenii nostrii } pentru a mai avea rabdare sa mai stranga cureaua . Asa incat , prefera promisiunile Kremlinului care le este un fel de camasa spre d eosebire de UE care este un fel de haina pentru vreme rea insa , este ceva mai indepartata decat camasa . De 1 Decembrie …nu voi venii la Arcul d e Triumf caci Ziua Nationala a TUTUROR ROMANILOR a fost transformata de catre un tip cu origini germane { ca sa nu zic direct un nazist } in circ personal asa incat , in afara de-a arbora DRAPELUL NATIONAL in curtea casei { ca-n fiecare an de altfel } , voi inaltat un pahar cu vin in compania varului meu , General in rezerva Spiroiu Ionel care , mi-a promis inca din vara ca ma va vizita cu aceasta ocazie . Pentru 1 decembrie am onoarea de-a va felicitat si pe dumneavoastra pentru aceasta ZI SFANTA pentru ROMANIA chiar daca aceste felicitari sunt anticipate cu doua zile !!!! Sa dea bunul Dumnezeu ca…de la anul in Romania , sa nu mai existe indivizi care sa declare { fara teama de-a fi executati instantaneu } ca : ” 1 decembrie este zi de doliu pentru ei ” 😡 !!!!!!!!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s