DEZVĂLUIRI DESPRE ARMELE CU ENERGIE DIRIJATĂ FOLOSITE PENTRU CONTROLUL MASELOR

În ultima vreme, a devenit tot mai limpede că atât în cazul tehnologiei nucleare, cât și în cazul tehnologiei bazate pe radiațiile electromagnetice (REM), în care suntem atât de „îmbăiați” zi și no…

Sursă: DEZVĂLUIRI DESPRE ARMELE CU ENERGIE DIRIJATĂ FOLOSITE PENTRU CONTROLUL MASELOR

Reclame

2 gânduri despre &8222;DEZVĂLUIRI DESPRE ARMELE CU ENERGIE DIRIJATĂ FOLOSITE PENTRU CONTROLUL MASELOR&8221;

 1. Ca si simplu blogger insa cu Epifiza deja decalciviata si resuscitata, cu AL TREILE OCHI DESCHIS PENTRU TOTDEAUNA, im permit a comenta articolul Domniei Voastre si anume:
  „HARP Project” nu mai este de actualitate, Stimate Autor.
  Acum armata americana investeste miliarde de dolari obinute din operatiuni de tip Black Ops, in proiecte secrete de tin desfasurate in celebra baza secreta din muntii Utah, ZONA 51, construind si armand „SATELITI CU TUNURI COSMICE ELECTROMAGNETICE” de tip Stargazer One , pentru a provoca cutremure de pamant devastatoare direct in focusul unor tinte din China, coreea de Nord, Pakistan si fosta URSS in vederea declansarii, probabile a PRIMULUI RAZBOI NUCLEAR din istoria umanitatii si eradicarea Rasei Umane pentrui a face loc noilor semintii sosite din spatiu: ARCTURIENII !!!
  Iar cu au la putere din 20 ianuarie 2017 unul dintre cei mai incotrolabili presedinti din acti a avut SUA in toata istoria sa, eu unul ma pregatesc sa il sun pe Sir RICHARD BRANSON , un miliardar in lire sterline si totodata filantrop englez si sa ii achit cei £20m ceruti ca si pret pentru un bilet de calatorie in Cosmos ( DOAR DUS AS PREFERA ). Domnia Sa este de 5 luni noul meu prieten si partener de afaceri din sfera TV, Radio, Music, Podcasts, telecom si a licitatiilor de pe piata de capital londoneza (FOREX, BITCOINS, Gold, Oil, Diamonds, Commodities, Shares, Binnaries) fiind totoodata creatorul si patronul Casei de Discuri VIRGIN RECORDS si a companiei de brokeraj SKYLINE MARKET cu care am contracte de tip corporate deja semnate si in desfasurare precum si a telecomunicatiilor de fibra optica (radio, Wi-Fi, TV , wired networks) din UK. El a oferit un pret per bilet la naveta sa spatiala privata pentru a face o calatorie pe o orbita circumterestra in vederea vizitarii statiei Spatiale Internationale. El este in fond pionierul turismului spatial privat de pe Terra.

  BIBLIOGRAFIE SELECTIVA:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Branson

  http://www.space.com/18993-virgin-galactic.html

  http://www.biography.com/people/richard-branson-9224520

  http://www.lovendal.ro/wp52/faceti-cunostinta-cu-arcturienii-cea-mai-avansata-civilizatie-de-extraterestri-din-intreaga-galaxie/

  http://burebista2012.blogspot.co.uk/2016/02/arcturienii-despre-glandele-pineala-si.html

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s